Euroopan unionin lainsäädännön (GDPR) noudattaminen

Kaspersky Safe Kids noudattaa yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) ehtoja kaikilla alueilla, joilla sovellusta jaellaan.

Ennen Kaspersky Safe Kidsin asentamista sinulle näytetään luettavaksi ja hyväksyttäväksi sovelluksen käyttöön vaadittavat ehdot: loppukäyttäjän käyttöoikeussopimus ja tietosuojakäytäntö. Hyväksymällä loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksen vahvistat, että olet tarpeeksi vanha asentaaksesi Kaspersky Safe Kidsin. Sinua pyydetään myös hyväksymään tietojen käsittelyä markkinointitarkoituksiin koskeva lausunto, joka antaa Kasperskylle mahdollisuuden tarjota sinulle lisäetuja. Jos päätät hyväksyä tämän lausunnon, voit silti perua hyväksyntäsi milloin tahansa sovelluksen asetuksissa.

Markkinointitarkoituksiin tehtävää tietojenkäsittelyä koskevan lausunnon hyväksymisen peruuttaminen